Search results for "gambar bugil makcik2 melayu lagi gemok"


Video Lucah Curang Isteri Kawan Baik

Cat: Video Lucah | By: on 14th October 2021 | 8910 Views | No Comments

Video Lucah Curang Isteri Kawan Baik – burit jiran,bidak melayu main sex botot,awek gersang,bontot besar,xvideo jiran kena liwat,janda bogel,Janda nelayu rakam main porn,jilatpantat jubur ibuku,kisah lucah budak sekolah dgn indon,kisah lucah Melayu liza,koleksi seks kakak ipar 2021,lubang burit bini luas,main janda,xxx isteri layan blue,Makcik...

[Read More]

Kisah Isteri Dan Keluarganya

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th January 2016 | 206221 Views | No Comments

Cerita ini berlaku pada tahun 2000. Aku ingin menceritakan suatu kisah fantasi, bagaimana aku membalas dendam kepada kakak ipar dan suaminya iaitu biras aku yang selalu mengeji dan menghina kami sepasang suami isteri. Perihal terjadinya sejarah hitam dalam perkahwinanku, maka terjadilah pembalasan ini.Ceritanya mula begini. Aku berkahwin dengan...

[Read More]

Keluarga Salmiah

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th March 2016 | 124826 Views | No Comments

Namaku Salmiah, seorang guru berumur 30 tahun, sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak lelaki berumur 15 tahun. Anakku tinggal bersama ibu dan bapa mertuaku di kampung. Apabila cuti penggal, anakku akan pulang ke rumahku. Sejak melahirkan anakku ini, aku tidak dapat mengandung lagi kerana rahimku tidak subur lagi. Aku ingin menceritakan satu...

[Read More]

Cerita Seks Salmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th June 2016 | 79833 Views | No Comments

Cerita Lucah: Salmah Berapa” Tanya Salmah kepada penjual ayam.“Sepuluh ringgit saja” jawab taukeh ayam. Salmah menghulurkan duit sepuluh ringgit dan berlalu dengan membimbit beg plastik yangberisi ayam. Ketika berpusing , Salmah terlanggar seseorang lalu terjatuh plastik ayamnya.Salmah tunduk mengambil ayamnya di atas simen...

[Read More]

GIAN MAIN DENGAN ISTERI USTAZ

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd May 2016 | 107466 Views | No Comments

GIAN MAIN DENGAN ISTERI USTAZ Ustaz Halim meminta anaknya yang berusia enam tahun itu menjengok diluar rumah untuk melihat sama-ada sesiapa yang datang kerumahnya. Bunyi deruan engin lori yang agak kuat diluar seolah ada orang datang kerumahnya. Setahunya tidak ada pun dia menempah atau meminta sesiapa menghantar barang untuknya. Setelah dia...

[Read More]

Awek Muda 15 Tahun

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th June 2016 | 75272 Views | No Comments

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Layan kat katil best woo. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make...

[Read More]

Kisah Kak Laili Kena Rogol

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th April 2016 | 97540 Views | No Comments

Kisah Kak Laili Kena RogolTag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita berahi...

[Read More]

Ah Kaw dan Dr Hamidah

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd April 2016 | 65285 Views | No Comments

Dr. Hamidah, mempunyai klinik sendiri di sebuah kawasan perumahan mewah. Dia dibantu oleh tiga orang pekerja wanita, seorang sebagai penyambut tamu dan dua orang bekerja di bahagian ubat. Kliniknya agak maju dan sentiasa dikunjungi pesakit dengan berbagai penyakit yang dideritai.Suatu malam kira-kira pukul sembilan Dr.Hamidah dikunjungi oleh...

[Read More]

Suhana Isteriku Sporting

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 125948 Views | No Comments

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru...

[Read More]

Cerita Main Awek Chat Bernama AYU

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th March 2016 | 59303 Views | No Comments

Cerita Jimak Awek Chat Bernama AYUTag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita...

[Read More]