Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal

8th February 2016 | Cat: Cerita Lucah | 37697 Views | No Comments

Sesak Tak Ada Duit Punya Pasal Ini pengalaman yg kualami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dpt nak pinjamlee... Dlm aku dok termenung2, last2 ada sorg rakan sekerja yg memberiku idea. Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan ... More »

Beromen Dengan Suami Kakak

3rd February 2016 | Cat: Cerita Lucah | 500329 Views | No Comments

Beromen Dengan Suami Kakak Beromen Dengan Suami KakakTag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita berahi... More »

Cerita Lucah Kenangan Di Kampus

2nd February 2016 | Cat: Malay Lucah | 11222 Views | No Comments

Cerita Lucah Kenangan Di Kampus Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: Cerita Lucah Kenangan Di Kampus... More »

Aziah jando gersang

31st January 2016 | Cat: Malay Lucah | 17596 Views | No Comments

Aziah jando gersang Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: Aziah jando gersang... More »

Batang abang long di pasang butang

29th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 37926 Views | No Comments

Batang abang long di pasang butang Batang konek abang long menujah cipapku' oh my god," apa ke dah jadi' ini hubungan sumbang mahram dengan adik abang buat seks...cerita lucah makin segar dan penuh sentuhan nafsu berahi Peliknya batang abang long sedap sangat masuk pantatku, time masuk tu macam ada ketulan sebiji macam buah anggur di samping kepala kote abang long,aku menjerit... More »

Suhana Isteriku Sporting

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 117418 Views | No Comments

Suhana Isteriku Sporting Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru... More »

Zura Gadis Kolej

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 19627 Views | No Comments

Zura Gadis Kolej Aku suka juga ganggu gadis kolej ni.terutama yang berumar dalam 16 tahun hingga 24 tahun saja.bila aku tengok awek-awek tu jalan batang zakar aku sudah menegang, maklum sajalah aku suka pada pucuk muda.bahkan kekadang isteri aku menyerah sebulan hanya beberapa kali saja.tengah dok masak dalam kolej yang gadis ni belajar,aku terpandang... More »

Kisah Isteri Dan Keluarganya

24th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 192971 Views | No Comments

Kisah Isteri Dan Keluarganya Cerita ini berlaku pada tahun 2000. Aku ingin menceritakan suatu kisah fantasi, bagaimana aku membalas dendam kepada kakak ipar dan suaminya iaitu biras aku yang selalu mengeji dan menghina kami sepasang suami isteri. Perihal terjadinya sejarah hitam dalam perkahwinanku, maka terjadilah pembalasan ini.Ceritanya mula begini. Aku berkahwin dengan... More »

Main dengan Kak Azie

21st January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 29266 Views | No Comments

Main dengan Kak Azie Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. "Oh, Lan, masuklah.." pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. "Tuan pengetua…" sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. "Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah". "Ooh gitu, baiklah kak,... More »