Search results for "tubidy sex firs timefuck brutal beby"


tudung Ungu Toket Brutal

Cat: Malay Lucah | By: on 25th April 2016 | 13360 Views | No Comments

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: tudung Ungu Toket Brutal...

[Read More]

Pecah Dara First Time Fuck

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th April 2016 | 48795 Views | No Comments

Pecah Dara First Time FuckHmm.. camnie citernya... dulu.. waktu ngan bf i.. kitorang suka buat oral sex ngan phone sex.. so bila break off ngan bf i... i.. teringat la kenangan ngan bf i tuh... walaupun dia tak pernah fuck i.. tapi penangan dia kuat jugak.. sebab apa i break off ngan dia takyah citer la..Kalo nak ikutkan pengalaman sex i tak la...

[Read More]

Pengalaman Ustazah Berpesta Sex

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd April 2016 | 140216 Views | No Comments

Aku seorang pegawai kerajaan uztazah di sebuah sekolah dan di kehendaki berkursus di Pusat peranginan terkenal di Pulau Pangkor. Aku memberi tahu suamiku mengenai kursus tersebut selama 4 hari di Pulau Pangkor jadi terpaksalah suamiku menjaga anak aku yang seorang tu. Aku sampai di Pulau Pangkor lebih kurang 5 ptg dan terus melapor ke hotel dan...

[Read More]

Dua Sahabat

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th May 2016 | 28144 Views | No Comments

Aku berusia 35 tahun mempunyai seorang isteri. Kami dah 8 tahun berkahwin tapi belum ada zuriat. Bukan tak mampu tetapi aku yang tidak selesa kerana belum puas hidup bebas dengan isteriku. Selama 8 tahun berkahwin semuanya kami kecapi bersama. Kami gembira dan bahgia sehinggakan tidak mahu kedatangan orang ketiga dalam hidup kami mengganggu...

[Read More]

Galery Photoshoot Alona Safir Bodynya Sexy Banget di Black Experience

Cat: Malay Lucah | By: on 30th July 2020 | 11 Views | No Comments

AmoyBogel - Galery Photoshoot Alona Safir Bodynya Sexy Banget di Black Experience. Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng. Galery Photoshoot Alona Safir Bodynya Sexy Banget di Black Experience - Alona...

[Read More]

GIAN MAIN DENGAN ISTERI USTAZ

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd May 2016 | 98822 Views | No Comments

GIAN MAIN DENGAN ISTERI USTAZ Ustaz Halim meminta anaknya yang berusia enam tahun itu menjengok diluar rumah untuk melihat sama-ada sesiapa yang datang kerumahnya. Bunyi deruan engin lori yang agak kuat diluar seolah ada orang datang kerumahnya. Setahunya tidak ada pun dia menempah atau meminta sesiapa menghantar barang untuknya. Setelah dia...

[Read More]

Suhana Isteriku Sporting

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 115221 Views | No Comments

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru...

[Read More]

Main dengan Kak Azie

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st January 2016 | 28963 Views | No Comments

Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. "Oh, Lan, masuklah.." pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. "Tuan pengetua…" sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. "Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah". "Ooh gitu, baiklah kak,...

[Read More]

Kak Zi Tersayang

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd April 2016 | 36630 Views | No Comments

Pagi Sabtu yang sejuk. Hujan renyai sejak malam tadi. Aku sampai di halaman rumah pengetua kira-kira 7.00 pagi. Persekitaran kelihatan basah dan segar. Kuketuk pintu rumah pengetua beberapa kali. Tidak lama menunggu pintu dibuka oleh Kak Azi.. Isteri pengetua yang cantik bestari. Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, ...

[Read More]

Kisah Isteri Dan Keluarganya

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th January 2016 | 190618 Views | No Comments

Cerita ini berlaku pada tahun 2000. Aku ingin menceritakan suatu kisah fantasi, bagaimana aku membalas dendam kepada kakak ipar dan suaminya iaitu biras aku yang selalu mengeji dan menghina kami sepasang suami isteri. Perihal terjadinya sejarah hitam dalam perkahwinanku, maka terjadilah pembalasan ini.Ceritanya mula begini. Aku berkahwin dengan...

[Read More]