Search results for "komiklucah makcik baju kurung sendat"


Ketagih Seks Dari Makcik Gempal

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd March 2020 | 2048 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Menyumbat Punggung Kakak

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th February 2016 | 109659 Views | No Comments

Aku ada seorang kakak. Dia merupakan seorang kakitangan kerajaan. Suaminya bekerja sendiri sebagai kontraktor. Memang dia banyak duit. Anaknya pun dah besar-besar. Kakak aku ni berumur 50 tahun, dah nak bersara lagi beberapa tahun lagi. Kalau tengok dari angka usianya, memang kalian andaikan dia sudah berusia.Tapi sebenarnya dia masih cantik....

[Read More]

Ngentot sama makcik ku

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th June 2016 | 47467 Views | No Comments

4 tahun berlalu..masa tuh aku form 4..makcik aku 21..dia tinggal kat umah aku sbb dia bekerja kat KL nih..umah teres kecik jek..so..dia pun share la bilik dgn aku..parents aku n makcik aku tak kisah kot..diorang tak risau..n mmg patut diorang tak risau..sbb aku pun jenis yg baik2 jek..its true..but sexual desire aku sgt tinggi..masa tu..hampir...

[Read More]

Gambar Awek Baju Kurung Ketat Tunjuk Body Best Sangat

Cat: Malay Lucah | By: on 25th January 2019 | 3509 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Keluarga Salmiah

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th March 2016 | 107598 Views | No Comments

Namaku Salmiah, seorang guru berumur 30 tahun, sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak lelaki berumur 15 tahun. Anakku tinggal bersama ibu dan bapa mertuaku di kampung. Apabila cuti penggal, anakku akan pulang ke rumahku. Sejak melahirkan anakku ini, aku tidak dapat mengandung lagi kerana rahimku tidak subur lagi. Aku ingin menceritakan satu...

[Read More]

Bilik X-Ray

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd March 2016 | 51842 Views | No Comments

Nama ku Lisa, berumur 27 tahun, boleh dikatakan seksi dan of course sex desire aku boleh dikatakan kuat juga. Aku ada seorang suami, Faris. Lelaki kacak, penyayang dan dialah segalanya bagi ku. Tapi kadang-kadang tu, just for fun mencuba dengan lelaki lain. Satu hari, aku berasa tidak sedap badan especially di belakang bahagian pinggang ku. Suami...

[Read More]

Insiden Baju Melorot Terparah Di Catwalk

Cat: Malay Lucah | By: on 25th August 2017 | 1811 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Punggung Tonggek Pompuan Bertudung Kena Jilat

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2020 | 1174 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Peragawati Dengan Baju Terbuka Berjalan Di Atas Catwalk

Cat: Malay Lucah | By: on 22nd August 2017 | 2019 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Suhana Isteriku Sporting

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 116967 Views | No Comments

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru...

[Read More]