Search results for "isap tetek adik"


Kisah Isteri Dan Keluarganya

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th January 2016 | 207549 Views | No Comments

Cerita ini berlaku pada tahun 2000. Aku ingin menceritakan suatu kisah fantasi, bagaimana aku membalas dendam kepada kakak ipar dan suaminya iaitu biras aku yang selalu mengeji dan menghina kami sepasang suami isteri. Perihal terjadinya sejarah hitam dalam perkahwinanku, maka terjadilah pembalasan ini.Ceritanya mula begini. Aku berkahwin dengan...

[Read More]

Video Lucah Curang Isteri Kawan Baik

Cat: Video Lucah | By: on 14th October 2021 | 11061 Views | No Comments

Video Lucah Curang Isteri Kawan Baik – burit jiran,bidak melayu main sex botot,awek gersang,bontot besar,xvideo jiran kena liwat,janda bogel,Janda nelayu rakam main porn,jilatpantat jubur ibuku,kisah lucah budak sekolah dgn indon,kisah lucah Melayu liza,koleksi seks kakak ipar 2021,lubang burit bini luas,main janda,xxx isteri layan blue,Makcik...

[Read More]

Suhana Isteriku Sporting

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 126719 Views | No Comments

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru...

[Read More]

Ah Kaw dan Dr Hamidah

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd April 2016 | 65604 Views | No Comments

Dr. Hamidah, mempunyai klinik sendiri di sebuah kawasan perumahan mewah. Dia dibantu oleh tiga orang pekerja wanita, seorang sebagai penyambut tamu dan dua orang bekerja di bahagian ubat. Kliniknya agak maju dan sentiasa dikunjungi pesakit dengan berbagai penyakit yang dideritai.Suatu malam kira-kira pukul sembilan Dr.Hamidah dikunjungi oleh...

[Read More]

Cerita Lucah Suami Kongkek Isteri Adik Ipar

Cat: Uncategorized | By: on 6th April 2020 | 11463 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Cerita lucah Main Tetek Besar Janda Melayu

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd June 2017 | 32295 Views | No Comments

Main Tetek Besar Janda Melayu denngan keadaan sedanng bersimpuh itu, aku melihat sebuah pemandangan indah daripada kecantikan dan keghairahan rupa tubuh badan yanng dipamerkan oleh Kak Nerisha. Indah. memanng indah, Kak Nerisha memanng indah pada pagi itu. aku terpaku seketika menatapi keindahan tersebut, Kak Nerisha terlalu mempersonakan...

[Read More]

Ngentot sama kakak iparku

Cat: Cerita Lucah | By: on 4th March 2016 | 27045 Views | No Comments

Kakak Ipar Aku nih student kolej kat KL. Sebelum nih tak pernah lagi fuck ngan pompuan...pernah ler fuck jugak..tapi ngan bapok...biasanya aku cari bapok kat chow kit.Tapi benda yang nak aku citer nih kisah aku fuck ngan pompuan tulen. Bukan bapok. Citer dia camnih, time tuh kira cuti semester...so aku maleh nak balik umah...sebab boring dok kat...

[Read More]

Menyumbat Punggung Kakak

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th February 2016 | 119752 Views | No Comments

Aku ada seorang kakak. Dia merupakan seorang kakitangan kerajaan. Suaminya bekerja sendiri sebagai kontraktor. Memang dia banyak duit. Anaknya pun dah besar-besar. Kakak aku ni berumur 50 tahun, dah nak bersara lagi beberapa tahun lagi. Kalau tengok dari angka usianya, memang kalian andaikan dia sudah berusia.Tapi sebenarnya dia masih cantik....

[Read More]

Kumpulan Foto Seksi dan Cantiknya Adik Kandung Sora Aoi Bintang Porno Jepang

Cat: Malay Lucah | By: on 26th August 2017 | 3250 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Mengentot Dua Dara Montok Sehari

Cat: Cerita Lucah | By: on 8th May 2016 | 45866 Views | No Comments

Mengentot Dua Dara Montok Sehari Tag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita...

[Read More]