Search results for "citer sex bergambar dendam lelaki tua gendut"


kondo mewah

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th May 2016 | 35984 Views | No Comments

Kondo mewah di tepi bukit itu sungguh tenang. Pokok-pokok menghijau sungguh mendamaikan. Bila pagi hari terlihat kabus beralun lembut bagaikan hamparan sutera putih. Bayu yang berhembus sepoi-sepoi bahasa membelai kulit terasa amat nyaman.Di situlah aku tinggal seorang diri. Kondo empat bilik tersebut memberi kepuasan kepada diriku. Aku kerap...

[Read More]

Cerita Seks Salmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th June 2016 | 73531 Views | No Comments

Cerita Lucah: Salmah Berapa” Tanya Salmah kepada penjual ayam.“Sepuluh ringgit saja” jawab taukeh ayam. Salmah menghulurkan duit sepuluh ringgit dan berlalu dengan membimbit beg plastik yangberisi ayam. Ketika berpusing , Salmah terlanggar seseorang lalu terjatuh plastik ayamnya.Salmah tunduk mengambil ayamnya di atas simen...

[Read More]

Suhana Isteriku Sporting

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 117471 Views | No Comments

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th January 2016 | 36918 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

Main Dengan Bapa Mertua

Cat: Cerita Lucah | By: on 2nd April 2016 | 104729 Views | No Comments

Main Dengan Bapa MertuaTag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita berahi dara,cerita...

[Read More]

Cerita Seks Mira Dengan Bapa Tiri

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 321799 Views | No Comments

Cerita Seks Mira Dengan Bapa TiriAku Mira. anak sulung dari dua beradik. aku tinggal dengan keluargaku. mak, adik dan bapa tiriku sepanjang tiga tahun kebelakangan ini. emak bekerja sebagai manager di syarikat bapa tiri. itupun atas ehsan bapa tiriku itu. bapa tiri kami datang meminang emak dua bulan selepas emak berjaya mendapat pekerjaan di...

[Read More]

Isteri Suka Threesome

Cat: Cerita Lucah | By: on 11th February 2016 | 52182 Views | No Comments

Aku dan isteriku telah banyak kali berbual mengenai perkara ini terutama selepas perkenalannya dengan seorang lelaki di sebuah restoran. Lelaki yang baru dikenalinya telah mengadakan hubungan seksdengannya. Selepas setiap kali berbual mengenainya, hubungan seks kami suami isteri akan menjadi lebih intim. Dia seronok apabila ada orang lain yang...

[Read More]

Pengalaman Ustazah Berpesta Sex

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd April 2016 | 141518 Views | No Comments

Aku seorang pegawai kerajaan uztazah di sebuah sekolah dan di kehendaki berkursus di Pusat peranginan terkenal di Pulau Pangkor. Aku memberi tahu suamiku mengenai kursus tersebut selama 4 hari di Pulau Pangkor jadi terpaksalah suamiku menjaga anak aku yang seorang tu. Aku sampai di Pulau Pangkor lebih kurang 5 ptg dan terus melapor ke hotel dan...

[Read More]

Sedapnye Faraj Tembam Pompuan Ofis

Cat: Cerita Lucah | By: on 14th March 2020 | 1786 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Pecah Dara First Time Fuck

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th April 2016 | 49001 Views | No Comments

Pecah Dara First Time FuckHmm.. camnie citernya... dulu.. waktu ngan bf i.. kitorang suka buat oral sex ngan phone sex.. so bila break off ngan bf i... i.. teringat la kenangan ngan bf i tuh... walaupun dia tak pernah fuck i.. tapi penangan dia kuat jugak.. sebab apa i break off ngan dia takyah citer la..Kalo nak ikutkan pengalaman sex i tak la...

[Read More]