Search results for "cerita kongkek"


Cerita Seks Salmah

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th June 2016 | 72510 Views | No Comments

Cerita Lucah: Salmah Berapa” Tanya Salmah kepada penjual ayam.“Sepuluh ringgit saja” jawab taukeh ayam. Salmah menghulurkan duit sepuluh ringgit dan berlalu dengan membimbit beg plastik yangberisi ayam. Ketika berpusing , Salmah terlanggar seseorang lalu terjatuh plastik ayamnya.Salmah tunduk mengambil ayamnya di atas simen...

[Read More]

Cerita lucah 2011

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th May 2016 | 38896 Views | No Comments

Mimi baru berumur 15 tahun.Satu hari ni dia ada projek sekolah dengan kawan sekelasnya, Linda. Oleh kerana tak dapat nak habiskan kat sekolah, Mimi pun ajak Linda kerumah Pakciknya, sebab di rumah pakcik Mimi ada komputer lengkap dengan scanner dan Printernya sekali. Pakcik dia Komputer Engineer sudah mesti boleh tolong punya...for your info...

[Read More]

CERITA LUCAH MELAYU

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th May 2016 | 36217 Views | No Comments

KU adalah seorang yg berjaya, berusia 37 tahun mempunyai 3 org anak. Isteriku namanya Aida merupakan seorang doktor. Nak katakan kami ni kaya taklah sangat. Cuma mampulah jugak kalau dlm 2…3 kali seminggu tu makan kat restoran 5 bintang. Rumahtangga aku pulak mmg bahagia kalau ada selisih faham tu biasalah kan. Mana ada rumahtangga yg langsung...

[Read More]

Tonton video lucah

Cat: Cerita Lucah | By: on 30th January 2016 | 36559 Views | No Comments

“Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,...

[Read More]

Murni dan Manjit singh

Cat: Cerita Lucah | By: on 20th March 2016 | 54294 Views | No Comments

Aku, Rohaya dan Linda berjalan menuju ke kantin pada petang itu. Kerja-kerja di pejabat tidaklah banyak jadi kami berpeluang untuk minum petang di kantin. Seperti biasa sambil minum kami berbual kosong. Gosip, cerita artis dan hal-hal semasa menjadi topik bualan kami.“Kau orang ingat si Memey tu akan berlakon lagi ke lepas kena tangkap khalwat...

[Read More]

Cerita Seks suami ganas

Cat: Cerita Lucah | By: on 8th March 2016 | 33158 Views | No Comments

Tindakan seks ganas suami ketika melakukan hubungan dengan isteri sehingga tergamak menggunakan timun atau terung bermula dengan sikap mahu mencuba selepas terpengaruh dengan aksi pelakon lucah.Pakar Perunding Perbidanan dan Sakit Puan dan Rawatan Kesuburan/IVF, Hospital Pantai Bangsar dan Hospital Pusrawi, Dr Adilah Ahmat, berpendapat perbuatan...

[Read More]

Zarida Ratu Kolej

Cat: Cerita Lucah | By: on 15th February 2016 | 18489 Views | No Comments

Hai.. hari ini aku ingin berkongsi pengalaman to all the fellas.. this is my true story... really... bukannye rekaan.. KISAH BENAR.. Kisahnye bermula begini..... Aku mula berkenalan dengan seorang budak perempuan.. not bad looking.. namanya ialah Zarida.. dan nama tu memang nama sebenarnya. Rasanya hanya terbilang saja perempuan yang...

[Read More]

Birasku Ita

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th January 2016 | 26526 Views | No Comments

Part 1Hampir dua tahun aku memendam rasa untk memiliki biras aku ni. Kami selalu berjumpa di majlis-majlis keluarga ataubila kami kunjung mengunjungi. Konek aku sentiasa tegang bila menengok dia especially masa dia pakai t-shirt. Aku yakin dia perasan yang aku memang selalu memerhatikan dia. Tapi kami tetap berbual mesra sebagai saudara. Pada...

[Read More]

gadis bertudung seksi (shafika)

Cat: Malay Lucah | By: on 21st January 2016 | 30892 Views | No Comments

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: gadis bertudung seksi (shafika)...

[Read More]

gadis melayu cun

Cat: Malay Lucah | By: on 7th April 2016 | 13323 Views | No Comments

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: gadis melayu cun...

[Read More]