Search results for "aloha kaka stim"


Suhana Isteriku Sporting

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th January 2016 | 117030 Views | No Comments

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru...

[Read More]

Intai Isteriku Dikongkek Orang Stim

Cat: Cerita Lucah | By: on 27th March 2020 | 1196 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Awek Stim Bogel Tunjuk Bontot Mantap

Cat: Malay Lucah | By: on 6th August 2016 | 13160 Views | No Comments

Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis telanjang, awek lucah, bohsia cikaro: Awek Stim Bogel Tunjuk Bontot Mantap...

[Read More]

Ah Kaw dan Dr Hamidah

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd April 2016 | 60936 Views | No Comments

Dr. Hamidah, mempunyai klinik sendiri di sebuah kawasan perumahan mewah. Dia dibantu oleh tiga orang pekerja wanita, seorang sebagai penyambut tamu dan dua orang bekerja di bahagian ubat. Kliniknya agak maju dan sentiasa dikunjungi pesakit dengan berbagai penyakit yang dideritai.Suatu malam kira-kira pukul sembilan Dr.Hamidah dikunjungi oleh...

[Read More]

Cerita lucah 2011

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th May 2016 | 39121 Views | No Comments

Mimi baru berumur 15 tahun.Satu hari ni dia ada projek sekolah dengan kawan sekelasnya, Linda. Oleh kerana tak dapat nak habiskan kat sekolah, Mimi pun ajak Linda kerumah Pakciknya, sebab di rumah pakcik Mimi ada komputer lengkap dengan scanner dan Printernya sekali. Pakcik dia Komputer Engineer sudah mesti boleh tolong punya...for your info...

[Read More]

Butuh Kecil Memuaskan awek Liar

Cat: Cerita Lucah | By: on 21st March 2020 | 449 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Butuh Kecil Memuaskan awek Liar

Cat: Cerita Lucah | By: on 29th February 2020 | 499 Views | No Comments

Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal,...

[Read More]

Ngentot sama makcik ku

Cat: Cerita Lucah | By: on 12th June 2016 | 47476 Views | No Comments

4 tahun berlalu..masa tuh aku form 4..makcik aku 21..dia tinggal kat umah aku sbb dia bekerja kat KL nih..umah teres kecik jek..so..dia pun share la bilik dgn aku..parents aku n makcik aku tak kisah kot..diorang tak risau..n mmg patut diorang tak risau..sbb aku pun jenis yg baik2 jek..its true..but sexual desire aku sgt tinggi..masa tu..hampir...

[Read More]

affair dengan bini orang

Cat: Cerita Lucah | By: on 23rd February 2016 | 32830 Views | No Comments

ada affair ngan bini orang, ada chemistry, ada complication, air cipap dia pun dan banyak, aku akan masukkan jugak batang aku dalam cipap dia, aku berborak ngan dia sambil berbogel kat dapur, aku cium leher, aku cium leher dia, aku cium mulut dia, aku gentel-gentel, aku gosok-gosok lengan, aku mulalah peluk dia, aku pun keluarkan batang aku...

[Read More]

CERITA LUCAH MELAYU

Cat: Cerita Lucah | By: on 28th May 2016 | 36487 Views | No Comments

KU adalah seorang yg berjaya, berusia 37 tahun mempunyai 3 org anak. Isteriku namanya Aida merupakan seorang doktor. Nak katakan kami ni kaya taklah sangat. Cuma mampulah jugak kalau dlm 2…3 kali seminggu tu makan kat restoran 5 bintang. Rumahtangga aku pulak mmg bahagia kalau ada selisih faham tu biasalah kan. Mana ada rumahtangga yg langsung...

[Read More]