Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis bogel, awek lucah, bohsia cikaro: Jolok Bini Orang Sampai Menangis Teresak .

Jolok Bini Orang Sampai Menangis Teresak | saya tinggal kat umah sewa, dngn kengkawan. ade 3 org kat umah aku. Kira dok bujang lah.


Saya keje di sebuah kedai tayar kereta kat daerah batu pahat. biaselah tak cukup makan punya pasal saya buat keje part time kat sebuah kedai makan kat sini.

Tak jauh dari rumah sewa aku. so di pendekan cerita, isteri tokay warong tempat saya keje nih sangat lah lawa, cun, uumuah. walaupun daah beranak 4. baik dari ujung rambut sampai ujung kaki, semuanya saya ingin jilat.

Novel Nafsu berahi Jolok Bini Orang Sampai Menangis Teresak

So saya panggil isteri tokay saya nie kak Yunni. kak Yunni ni die jaga duit. saya nie keja buat air. saya daah lame intai kak Yunni ni. dlm kepala otak nie daah set ingin main dngn die je.

Diam tak diam saya daah bekerja dngn tokay saya nie dekat dua tahun. tapi saya still tak dapat main. ingin jadikan cerita mimpi saya menjadi nyata. pada satu malam, masa tue daah ingin balik.
Tengah kemas ingin balik nih. umah tokay saya nie tak jauh dari warong. jalan kaki tak sampai 2 minit. kak Yunni cakap dngn laki dia, yanng die sakit perut.

Cerita Berahi Melayu :

Ramas Geram Tetek Kakak Ipar

Ingin balik buang air katenya. so di jadi kan cite. tokay saya nie ingin ambil anak die kat rumah org. anak die yanng kecik sekali die letak kat umah mak die kat kampung.
Kampung nya taklah jauh sgt. tapi makan mase 30 minit pegi dan balik. yanng tokay saya ni suruh saya antarkan injin generator kat umah dia. so pucuk dicita ulam mendatang.

Yanng member saya nie, tukang masak dgn mamat tukang order ni name die aji dngn along. diorang semua lebih kurang umur saya gak. kitaorang ni ade misi yanng sama.

Ingin rogol isteri tokay aku, kak Yunni. hahahhahahhaha. so lepas jer tokay saya pegi kitaorang pun pegi umah die ingin antar generator. pintu umah die tak kunci. kak Yunni kat dlm bilik air lagi.
So saya masuk dlm smbil bawak benda tu. tiba2 kak Yunni kuar. dngn bertuala. kak Yunni terkejut. saya cakap saya ingin letak generator. smbil mate saya tengok atas bawah body kak Yunni.

Ni lah 1st time dapat tengok die berkemban. selama ni tutup sepenuhnya. isteri solehah katekan. tiba2ade call tipon umah dia. ntah sape call saya tak taulah. pastu kak Yunni cakap laki die talipon keta die rosak kat tengah jalan.

Die suruh saya semua pegi tolong laki dia. yanng kitaorang ni pegilah naik moto. sampai tengah jalan saya cakap dngn member saya tertinggal baranng kat warong. yanng membe saya ni daah paham.

Cite Sex Jolok Bini Orang Sampai Menangis Teresak Cite Lucah stim

Diorang tau saya patah balik sebab ingin jalankan misi. so diorang pun ikut patah balik. so saya pun sampai balik kat umah tokay aku. kitaorang letak moto jauh sikit dari umah dia.

Senyap senyap kitaorang intai kat tingkap. kak Yunni tengah baring kat bilik dia. mak oi lawa tu. stim saya di buatnya. tido bekemban tu. nie mesti daah ready tunggu laki die balik.

Ingin main la malam nie. saye cakap dngn member saya biar saya jalan dulu. diorang kate ok. sebab diorang masih takut lagi. ye la takut menjerit isteri orang tu.

Pastu takut masuk penjara kes rogol isteri orang. so saya cari lah pintu masuk. saya ikut depan. pintu kunci, saya ikut belakang, tak kunci. saya masuk pelan pelan, saya masuk bilik kak Yunni.
Cerita ghairah Sex Jolok Bini Orang Sampai Menangis Teresak

  • Saya terus jer bukak pakaian aku. biar senang ingin rogol. tak yah kelam kabut. saya pun baring sebelah dia. die daah tido lah. saya terus jer peluk dia. saya bukak ikatan kain batik die yanng tersimpul kat dada dia.
  • Saya tarik pelan pelan. baru tarik sampai kat perut die terjaga. dlm samar samar die ingat saya ni laki dia. sabab saya dgn laki die nie lebih kurang jer sama.
  • Tinggi, baso, sasa macam laki dia. “abg bila balik?” tanya kak Yunni. saya tak jawab. saya terus jer cium mulut dia. smbil tangan saya terus memainkan peranan menangalkan kain pada badannya.

Kak Yunni semakin leka dlm kenikmatan. saya gigit puting dia, ahh. terdengar rengekan lembut darinya. saya meramas ramas payudara nya yanng tak lah besar sangat tu. ade lah lebih kurang saiz 32b branya.
Kak Yunni merengek lagii ah. ah. bang. abang sayang Yunni tak? soal kak Yunni pada saya yanng disangka laki nya. saya diam lagi, smbil terus mendapatkan kembali bibirnya. tujuan saya supaya die tak terus menyoal.

Kali nie jari saya mula mencari cipap nya. saya gosok pelan pelan kelentit kak Yunni. terangkat isteri orang nie di buatnya. zakar saya daah lama keras. tanpa mem buang masa zas.

Cite Erotik Jolok Bini Orang Sampai Menangis Teresak

Zis. zusaku benam kan kedalam cipap kak Yunni. argh.. ah. ah kak Yunni terus tercungap cungap nafasnya menahan kesedapan zakar saya yanng mendayung. “abang laju bang. ahah”. pastu saya tukar posisi.
Saya buat dogie style. “bang kenapa ari ni abg lain, tak penah buat cara macam nie” kak Yunni meyoal lagii ketika saya menongengkannya. tanpa menjawab saya terus jer benamkan zakar saya dlm cipap dia.
Ah.. puh kenikmatan cipap yanng ku idamkan selama bertahun tahun akhirnya. member saya kat luar tadi daah geram tengok aksi saya dngn kak Yunni. argh. kak Yunni menjerit tanda klimaks.

Selang berpa saat pastu saya pulak memancutkan sperma ku ke dlm cipap kak Yunni. kak Yunni terbaring puas. saya mendakap kak Yunni. “kenapa abang diam tadi?” kak Yunni tanya lagi.
Krinng. kring. telifon berbunyi. kak Yunni bangun mendapat kan talipon. saya yanng leka dlm kenikmatan seks, terlupa pasal laki die yanng saya tinggalkan. tiba tiba saya terdengar kak Yunni menjerit.

Dan lampu bilik menyala. saya lihat kak Yunni di muka pintu bilik berdiri merenung tajam kearahku. saya tak daya ingin bangun. kak Yunni rapat kearahku. pangg.. saya dilempang. kak Yunni menengking aku.
Rupanya laki die call. laki die tanya kenapa saya tak sampai. yanng die ingat saya laki dia. pastu kak Yunni terduduk menangis teresak esak. saya rapat kat dia, saya mintak maaf dngn die.

Die terus menangis. malahan makin kuat. tanpa membuang masa saya pakai baju terus jer keluar. kak Yunni panggil aku. die mintak saya tutup mulut. die taknak pekare ni jadi panjang.

Tapi die harap saya tak mengulanginya lagi. pastu die suruh saya pegi tengok laki die yanng tersadai kat tengah jalan. lepas malm tue saya aku bagi tau dngn membe saya supaya tutup mulut.
Diorang tak kisah tapi saya teruk kena belanja diorang makan, supaya rahsia tak terbongkar. Pada esok hari saya keje macam biasa. kak Yunni pun macam biasa.


Lucah Lain:

« 
 »