Seks Melayu Gebu,Amoy Bogel,Farah Puki,Seri Bogel,Sex Pakistan,Mynakal,Mylucah,Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng,novel seks,blog lucah,cerita lucah,gambar bogel, melayu boleh, awek cun, melayu nakal, gadis bogel, awek lucah, bohsia cikaro: Celah Kangkang Bini Orang Buat Saye Horny .

Celah Kangkang Bini Orang Buat Saye Horny | aku adalah sorang sumai umor 35 tahun dan bini ku namanya Lifana merupakan sorang doktor.

Nak katakan kite ni kaya taklah sangat. cume mampulah jg kalau dalamm 2 atau 3 kali seminggu tu makan kat restoran 5 bintang. Rumahtangga saye pulak mmg bahagia kalau ada selisih faham tu biasalah kan.
Mana ada rumahtangga yanng langsung tak ada ribut taufan sekali sekala. Kalau ada yanng dakwa rumahtangga dia tak pernah ada masalah, itu menipu namanye. aku ngaku yanng saye ni bukanlah sorang suami yanng baik ataupun jujur dngan bini ku.
Pernah jg klah saye curang dngan bini ku. Semmg nye saye punyai nafsu yanng entahlah mungkin pada ni tak pelik lg kut. aku lebih teransang pada bini orang. Kalau diberi pilihan antara bini orang atau anak dara.

Citer kongkek Celah Kangkang Bini Orang Buat Saye Horny Cerpen syok

Semestinye saye akan pilih bini orang. Bglah anak dara rupa mcm ratu cantik dunia sekali pun. aku akan tetap pilih bini orang. bini orang tu mestilah yanng oklah. kalau tak ok sapa yanng nak.
Aku tak pernah kenal dngan nurse satu hospital dngan bini saye ni. Selama ni kalau umah saye ada buat open house ke. mmg tak pernah pun dia dtg. nak dijadikan cerita, hari tu kereta bini saye ada kat workshop so terpaksalah saye kena ambik dia balik keje.

Biasanye kalau saye tunggu bini saye ni selalu jg klah saye masuk dalamm hospital tu. Ward gynaecology tu ramai jg klah saye kenal. tapi nurse ni mmg saye tak pernah tengok.
Tengah berbual dngan doktor coktor dan nurse nurse kat situ. saye terpandang sorang nurse ni. memang rupa. badan dia ni buat saye tak senang duduklah. Bernafsu. Tengah sembang2 tu saye pun buat buat senyumlah.

 Cerita Lucah dirogol :

Janda Ketagih Dirogol Dua Pelir

Ada sorang dr kat situ mcm perasan sambill saye borak borak saye duk asyik pandang nurse tu. Tiba2 dr tu panggil nurse tu introduce kat aku. kitorang pun salam salam lah.
Nama dia Zilfia (nama tipu. takan mahu bg tau nama btl kut). Lepas salam tu dia pun terus sambung keje. bini saye dtg dan kite pun baliklah. aku Tanya bini saye nurse tu.
Bini saye kata dia baru join. sebelum ni dia keje kat hospital kerajaan. Umur dia 30 tahun anak 1. Rupa dia mahu kata lawa sgt tu taklah sedap mata memandanglah katakana.

Tapi saye suka body dia. agaknye dalamm 36B 30 36. aku ni suka badan cam tu. berisi sikit. Bodi mcm model bukan taste aku. Sampai balik umah pun saye teransang terbayang nurse tu.
Cara dia berjalan. erm mmg mengancamlah. aku tanam niat camana mahu kenal dngan nurse tu. Tapi saye buntu. Bukan senang. dahlah dia tu satu tempat keje dngan bini aku.
Aku se boleh nye mahu ngelak dr ada affair dngan bini orang yanng satu tempat keje dngan bini saye ni. byk masalah akan timbul. Sebelum ni bukan takde yanng saye berkenan.

Pernah dulu saye berkenan kat dr sorang tu. lawa mmg lawa. anak mami, rupa mcm Amisha Patel. Sapa yanng minat kt filem Hindustan taulah. kan? Tapi saye tak sanggup.
Dengaan nurse ni lain mcm sgt rasanye. rasa mcm tarikan dia tu kuat sgt putih kata ada chemistry. Puas saye fakir camana mahu mulakan sampai saye tertidur. Sehinggalah dalamm 5 hari saye pun malas mahu fakir sgt lah pasal nurse tu.

Cerpen seronok Celah Kangkang Bini Orang Buat Saye Horny Cerita nakal

Satu hari tu saye balik dr ofis dalamm pukul 7. 30pm. Bila masuk dalamm umah terperanjat saye nurse Zilfia tu ada dalamm umah aku. Kalau pembaca semua adalah masa tu.
Mmg akan gelak sakan kat aku. aku kaku berdiri dalamm 2 atau 3 min jg klah. bayangkanlah. bila tengok dia tengah duduk atas sofa kat living room tu. aku tersentak bila bini saye cakap si Zilfia ni tumpang balik jap sementara tunggu suami dia dtg ambik.

Suami dia tu pengurus kilang di keramat. Rumah saye plak kat bukit antarabangsa so tak jauhlah. Barulah saye tau dia dtg umah saye tu bersama dngan bini aku. kitorang makan mlm bersama.
Tapi saye tak byk cakap. Tapi saye asyik duk perhatikan dia jer. Apa yanng bini saye borak dngan dia saye tak ambik kisah sgt. Bila dah makan semua dia bangun mahu cuci tangan saye duk perhati sahaja badan dia.
Citer rogol Celah Kangkang Bini Orang Buat Saye Horny Cite berahi

  • Dia pakai track suit dngan sleeveless t shirt. ketat. Mata saye tak lepas dr tenung buntut dan dada dia. Sejak dr hari tu dia boleh katakan hari2 singgah umah saye dulu sementara tunggu suami dia dtg ambik.
  • Sehinggalah satu hari tu, dalamm kul 8 mlm, bini saye dpt call dr hospital ada patient yanng terpaksa bersalin cara ceasar. ada complication. So bini saye pun pegilah. Tinggallah aku, dia , maid saye dan anak2 aku.
  • Sampai dalamm kul 10 lebih anak2 saye naik tidur. Maid plak biasanye kalau takde apa dia berperaplah dalamm bilik dia. die call suami dia, suami dia kata ada machine breakdown so production takleh jalan.
  • So terpaksalah suami dia settlekan dulu masala u. Kat living room tu tinggalah saye dngan dia. Macam2 ceritalah kite borak. smbil borak borak tuu. saye ni mcm biasalah mata terpaku kat dada dia.

Kalau dia bangun sahaja saye tenung kat jubur dia bulat tonggek. Lama2 saye tak tahan. dah rasa stim semcm. aku bangun mahu ke dapur mahu buat air dia. dia kata takpe dia buat sendiri.
Bini saye pun selalu cakap dngan dia. kalau rasa mahu minum ke makan ker buat mcm umah sendiri. die bangun ke dapur buat air. aku ikut sekali ke dapur berdiri membelakangkan dia.

Dia kata kat saye yanng ikiut sekali ke dapur tu tak percayakat dia ker. aku kata takdelah camtu. cume kalau dia tak jumpa cari gula ke susu ke senang saye tunjukkan.
Dalamm pada tu saye cukup bernafsu. aku dtg dekat dngan dia dr belakang. Entah macamana setan dah rasuk abis dah. aku betul2 berdiri belakang dia. saye pegang bahu dia.

Cerita seronok Celah Kangkang Bini Orang Buat Saye Horny Novel blue

Gosok2. dia terkejut. aku terus pegang bahu dia. sambill saye cium leher dia. die suruh saye lepaskan dia kata jngn buat camtu. aku terus cium leher sambill tangan saye gosok gosok lengan dia.
Mulut dia mmg terus berkata jngn. jngn. tapi setakat mulut jerlah. sambill biar sahaja saye cium leher dia. aku dpt rasa dia dah naik biji2 kat lengan dia. aku terus cium leher die.
Tangan saye mulalah peluk dia. sambill pelan2 ramas tetek dia. die dah tak tentu arah. saye tau dia stim tapi rasa serba salah. aku teruskan lagii. ramas ramas tetek dia dr belakang.
Tiba tibe sahaja terus dia pusing mengadap aku. belum dia cakap apa apa terus saye cium mulut dia. sambill tangan saye raba buntut dia pulak. die cume biarkan aje tapi saye tau dia dah teransang.

Novel nakal Celah Kangkang Bini Orang Buat Saye Horny Cerita sex 

Tangan masuk dalm baju dia. selak bra dia. Putting tetek dia pun dah keras. aku gentel gentel. sambill terus beromen. Suara dia dah tak tentu arah. aku tau masa tu saye tak sia sia kan.
Aku akan masukkan jg k batang butuh saye dalamm cipap dia. Sebelum saye terus nikmati seluruh badan dia sambill berdiri. Satu persatu pakaian dia saye bukak. dia diam. biarkan aje.

Aku terus isap putting dia. sambill tangan merayap kat celah kangkang dia. dia mmg dah stim. air cipap dia pun dah banyak. aku aku pusingkan dia membelakangkan tarik sikit buntut dia yanng bulat tu.
Aku pun kuar kan batang butuh saye masukkan dalamm cipap dia kite main doggie sambill berdiri. Masa main sorong tarik tu. saye suka cara dia mengeluh. mmg buat saye lebih horny.

Hinggalah dalam 30 minit saye klimax. aku berborak dngan dia sambill berbogel kat dapur. borak punya borak. kite pun main lagi. kali ni saye duk atas kerusi makan. dia duk atas saye sambill mengadap.

Hinggalah dia klimax 2 kali. Lepas dalamm 1 jam kitorang org main untuk 2nd time tu suami dia pun call mahu ambik dia. Sejak dr ari tulah. saye selalu main dngan dia.
Kalau susah sgt saye akan check in kat hotel lepas keje. Pernah jg k main dalamm kereta. Hubungan kite masih lg kekal sekarang ni. Pandai makan pandai simpan seperti kata orang.


Lucah Lain:

«